Gazi Ortaokulu

Belgegeçer : 3422202600
WEB https://gaziortaokulu27.meb.k12.tr
Adres : KOLEJTEPE MAH. 9008 NOLU SOKAK NO 6 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
VİZYON : Gaz Ortaokulu ve tüm paydaşları; “Yapılan bir iş daha iyisi yapılıncaya kadar en iyisidir.” anlayışıyla, ilköğretim programlarını ve eğitim etkinliklerini öğrencilerimizin günlük hayatlarında uygulayabilecekleri bir duruma getirmeye çalışır.
MİSYON : Biz, başarıyı hedefleyen; araştıran, sorgulayan ve özel yeteneklerini ön plana çıkaran; Sorumluluk alabilen özgün, yenilikçi, özgüveni olan ve teknolojiyi kullanabilen; Sağlam karakterli, sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; Vatanına, milletine ve değerlerine bağlı; Sosyal ve kültürel alanda aktif bireylerin yetiştiği ve bütün paydaşların mutlu olduğu bir okul için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz Sportif ve Kültürel Yarışmalara her yıl katılmakta ve çok iyi dereceler kazanmaktadır.

Öğretim Şekli :Tam GÜn Eğitim
Saatler : Ders Başalama: 08.25 Ders Bitiş : 14.30
Servis :
Ulaşım : Her yerden Otobüs-Minübüs ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Kolejtepe Mah.9008 Nolu Sokak No:6 İç Kapı No:1 Şahinbey/Gaziantep
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez İlçe
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak 4006 Teknofest 2022
Proje Çalışmaları : SIFIR ATIK TUBİTAK 4006 TEKNOFEST 2022 UYGARLIK YOLCULARI BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA GAZİŞEHİR ÖĞRENCİ MECLİSİ